Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

Fiicele razboiului

Categorie: Carte, Literatura universala, Beletristica, Cod produs: DON-00826417 Cod bare: 9786064313454 Editura/brand: Nemira Numar pagini: 480 Data publicarii: 2022

49,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat
De la autoarea bestsellerurilor Sotia plantatorului de ceai si Fiica negustorului de matase.
 
Franta, 1944 - Unele secrete nu dispar niciodata
 
Undeva, in valea raului Dordogne, intr-o casa de la marginea unui satuc pitoresc, trei surori asteapta cu nerabdare ca razboiul sa se sfarseasca. Helene cea matura face tot ce-i sta in puteri pentru ca familia sa-i fie in siguranta, chiar in timp ce ocupatia nazista devine tot mai amenintatoare. Elise cea rebela a hotarat sa-i ajute cu orice pret pe luptatorii din Rezistenta Franceza. Iar Florence cea visatoare nu isi doreste decat sa traiasca intr-o lume libera. Intr-o noapte, un soldat aliat ajunge la usa lor si le cere ajutorul. Iar Helene intelege ca trebuie sa intre in lupta. Numai ca secrete din trecutul celor trei surori ameninta sa distruga tot ce iubesc.
 
Dinah Jefferies este "o autoare extraordinar de senzuala si de evocatoare!" - Santa Montefiore
 
O tapiserie somptuoasa, in care se impletesc curajul, pasiunea si secretele de familie, umbrita de amenintarea razboiului... - Hazel Gaynor, autoarea bestsellerului Ne vedem in Monaco!

Traducere din limba engleza de Roxana Olteanu.

- Eu nu am vrut sa vin aici. Dar pentru ca vorbesc franceza si engleza la fel ca limba mea materna, ei au considerat ca le-as fi de folos ca translator. Nu sunt las. Sper sa ma crezi, dar niciodata n-as fi putut sa lupt de partea Reichului.
- Inteleg!
A urmat o scurta tacere.
- Locuiesti cu surorile tale? a intrebat el.
- De unde stii?
- Tu mi-ai spus, desi nu stiu cate ai. Imi imaginez ca ai o puzderie de surori, toate blonde ca tine.
Ea a ezitat o clipa. Oare sa-i spuna?
- Doar doua, a spus ea in final. Elise si Helene. Dar numai eu sunt blonda. Helene e sora medicala, iar Elise are o cafenea. Suntem foarte diferite. Mie imi spun <>.
- Si chiar esti?
Ea a ridicat din sprancene.
- O mica vrajitoare?
Lui i-au sclipit ochii.
- Poate ca sunt...

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie