Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse

Termeni si conditii

Iti multumim pentru vizita pe acest website. Acesta este proprietatea societății COMPANIA DE LIBRĂRII MADALOR S.R.L., Str. SMÎRDAN   47, Galați, Judet Galați, Romania. Prin utilizarea magazinului nostru virtual, esti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Te rugam sa ii citesti cu atentie. Informarea ta cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante. Produsele noastre sunt variate si prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare. Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri oferite prin intermediul magazinului virtual librariadonaris.ro, sub brandul Libraria Donaris, numita in continuare Vanzator, avand Codul Unic de Inregistrare: RO40619678.

Dreptul de proprietate intelectuala
Tot continutul site-ului Libraria Donaris - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Libraria Donaris si/sau a furnizorilor nostri si este apărat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Trebuie sa intelegi dreptul de proprietate intelelectuala si sa nu dezvalui unei terte parti sau sa faci publice nici una din informarile primite de la Libraria Donaris. Folosirea fara acordul scris al Libraria Donaris a oricaror dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, sigla Libraria Donaris este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare

Protejarea confidentialitatii si a publicitatii
Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate. Informatiile de orice natura pe care ni le furnizezi vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul tau scris si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne dai acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. De asemenea, esti de acord ca putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ai trimis prin intermediul site-ului librariadonaris.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. Intelegerea dreptului de protejare a confidentialitatii presupune ca nu vei face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul nostru prealabil scris.

Accesul la informatiile de pe site
Libraria Donaris iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul librariadonaris.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Libraria Donaris, fara acordul prealabil scris al nostru. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul librariadonaris.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul librariadonaris.ro. Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine. Libraria Donaris nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Libraria Donaris poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa acest site doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

Documente contractuale
In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail, electronic) prin care ne prelucram operatiunile. Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

  1. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;
  2. Specificatiile (observatiile) tale - acolo unde este cazul;
  3. Acceptare Termeni si conditi, politica de cookie si politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat). Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Libraria Donaris catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si este urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) sau email in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate. Ne rezervam dreptul ca in intervalul cuprins intre plasarea comenzii si confirmarea comenzii, sa refuzam incheierea contractului la distanta in situatia in care manifesti o conduita negativa, reprobata de lege, pornind de la principiile edictate de Noul Cod Civil conform carora orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea le impune si sa nu aduca atingere prin actiunile sau inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Libraria Donaris catre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.
Politica de returnare se aplica doar in cazul persoanelor fizice.

 
Consumatorul informeaza SC COMPANIA DE LIBRARII MADALOR SRL cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil

(hartie, mail:contact@librariadonaris.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la receptionarea returului.

Returnarea se va face conform datelor de mai jos : 

SC COMPANIA DE LIBRARII MADALOR SRL 
Str. Nicolae Balcescu nr. 28, Bl A4 , parter - Galati, ROMANIA 
Cod Postal: 800017
Telefon :
. 0236 465505, 0743494829, 0735375009, 0752974675

E-mail : contact@librariadonaris.ro - Retururi
Program de lucru : Luni - Sambata 09.00 – 20.00

 
Returnarea se poate face direct la sediul nostru (adresa de mai sus), prin curierat si prin Posta Romana. Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB) cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor. Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ).

De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

In cazul jocurilor, returnarea produsului/produselor este posibila doar in cazul produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Daca produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Returnarile prin curierat rapid sau prin posta nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar, in contul indicat de client.

Observatii/Alte comentarii

  • Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si poti sa-l refolosesti.
  • Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.
  • Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o

Pentru motive justificate, Libraria Donaris isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Libraria Donaris.

Inainte de expedierea produsului pe care doriti sa-l returnati va rugam sa completati formularul de mai jos si sa-l atasati unui email catre contact@librariadonaris.ro

Nume si Prenume:
Telefon:
Adresa de Email:
Numar Factura:
Numar Comanda:
Data Comenzii:
Cont bancar pentru returnare contravaloare comanda:
Produs/produse returnate:
Motivul returnarii produsului:
 

Raspunderea pentru produse si servicii

Produsele noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil

Cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

 Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri, ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul librariadonaris.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile. Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul produsului comandat de tine sa sufere modificari si acesta sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic. Te vom anunta despre acest aspect in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv anularea acesteia cu rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

Raspunderea pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, Libraria Donaris poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Libraria Donaris sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Galati. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri, odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.