Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse

Detalii plata

Plata online cu cardul
După finalizarea cumpărăturilor, alegi plata online cu cardul, introduci datele cardului și vei fi redirecționat pe pagina/platforma procesatorului de plăți cu care colaborăm. 

Plata ramburs
Dacă alegi să plătești ramburs, vei preda curierului care îți livrează coletul suma de plată datorată. Îți reamintim că suma de plată este menţionată în factura primită pe adresa de mail înregistrată.


Plata prin OP
Poți alege să faci plata prin transfer bancar, pe baza e-mailului de confirmare a comenzii. 

ATENŢIE! Pentru ca noi să putem procesa și livra comanda pe care ai făcut-o pe librariadonaris.ro, este necesar ca tu să ne trimiți dovada transferului bancar prin e-mail, pe adresa contact@librariadonaris.ro, și, de asemenea, trebuie ca suma să fie vizibilă în contul nostru. Coletul va fi expediat doar după îndeplinirea celor două condiții.


Plata cu cardul cultural sau cardul cadou
Poți alege plata cu cardurile cultural sau cadou Sodexo, UP și Edenred atunci când comanzi de pe librariadonaris.ro. Tot ce trebuie să faci e să-ți alegi produsele preferate, le adaugi în coș, iar când finalizezi comanda, alegi plata online cu cardul (cultural sau cadou) și introduci datele cardului tău cultural.