Warning: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/librdona/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 452 Biblia intolerantelor alimentare - PAR978-973-47-3489-4

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

Biblia intolerantelor alimentare

Categorie: Carte, Sanatate, Cod produs: DON - 00825061 Cod bare: 9789734707584 Editura/brand: Paralela 45 Numar pagini: 352 Data publicarii: 2010

25,00 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare... scaderea energiei dupa ce mancati... crampe sau stari de greata... afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema... stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele.

-identificati alimentele intolerante
-aflati cauza intolerantei
-eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
-luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
-luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor

Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
Antony J. Haynes este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimiizece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina. Antoinette Savill este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten,grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii petru copii.



Acorda o nota:

Din aceeasi categorie