Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0735375009
0
0
Produse
inapoi

Niciodata- Ken Follett

Categorie: Carte, Horror, Thriller si Mystery, Fictiune, Cod produs: 9786060066569 Cod bare: 9786060066569 Editura/brand: RAO Numar pagini: 644 Data publicarii: 2021

79,00 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat

Dupa zece ani in care a scris thrillere si dupa ce a revolutionat romanul istoric, Ken Follet revine cu o surpriza palpitanta pentru milioanele sale de cititori. Noul roman intitulat Never marcheaza o abatere de la romanele istorice, de un mare succes, ale acestuia.

Actiunea romanului Never are loc in prezent si spune povestea unei crize globale care ameninta sa duca la izbucnirea unui al treilea razboi mondial. Cititorul nu stie daca razboiul mondial se va intampla de fapt, pana la ultima pagina. Mai mult decat un thriller, Never este bogat in detalii autentice, din inima dogoritoare a desertului Sahara pana in cele mai ascunse camere ale puterii din marile capitale ale lumii.

Explicand geneza cartii, Ken spune: "Cand faceam cercetarea pentru Caderea uriasilor, am fost socat sa-mi dau seama ca Primul Razboi Mondial a fost un razboi pe care nimeni nu l-a dorit. Niciun lider european, de niciuna dintre parti, nu a intentionat sa se intample acest lucru.

Dar imparatii si prim-ministrii, unul cate unul, au luat decizii – decizii logice, moderate – si fiecare dintre ele ne-au dus cu un mic pas mai aproape de cel mai teribil conflict pe care l-a cunoscut lumea vreodata. Am ajuns sa cred ca totul a fost un accident tragic. Si m-am intrebat: «s-ar putea intampla din nou?»"

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie