Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

Mai aproape de iubire

Categorie: Carte, Dezvoltare personala, Cod produs: DON-00829228 Cod bare: 9786063399527 Editura/brand: Litera Numar pagini: 336 Data publicarii: 2023
colectie introspectiv

59,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat
Descopera cum sa ai parte de iubirea pe care o meriti din acest ghid esential si usor de pus in practica.
 
Este aproape imposibil sa creezi legaturi sanatoase si usor de sustinut cu altii fara sa ai o relatie buna cu tine insuti. Pentru a ne intelege bine cu ceilalti, deseori ne alteram obiceiurile sau ne temperam personalitatile unice. Incercand sa ne transformam sau sa ne suprimam sinele autentic, ne erodam stima de sine si cunoasterea sinelui. Incepem sa uitam cine suntem cu adevarat si ce ne dorim, iar atunci cand increderea in noi este afectata, relatia sfarseste prin a cadea si ea victima.
 
In aceasta carte practica si usor de inteles, Vex King ne ajuta sa gasim si sa sustinem relatiile pe care ni le dorim cu noi insine si cu ceilalti. Relatiile bune incep cu iubirea de sine si cu recunoasterea propriilor dorinte si nevoi. Aceasta descoperire a sinelui ne permite sa fim cea mai buna varianta a noastra si sa debordam de incredere, astfel incat sa atragem si sa alegem parteneri - romantici sau platonici - cu care suntem cu adevarat compatibili. Cand ne simtim bine in pielea noastra, putem sa oferim si sa primim iubire fara sa fim prinsi in emotiile distructive si in trauma trecuta care ne-au tinut pe loc si nu ne-au permis sa formam relatii care sa ne aduca implinire.


colectie: introspectiv
Acorda o nota:

Din aceeasi categorie