Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

Cum sa ierti ceea ce nu poti uita

Categorie: Carte, Dezvoltare personala, Cod produs: DON-00829229 Cod bare: 9786063399206 Editura/brand: Litera Numar pagini: 336 Data publicarii: 2023
colectie introspectiv

59,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat
Cum sa ierti ceea ce nu poti uita. Descopera cum sa treci mai departe, sa te impaci cu amintirile dureroase si sa-ti croiesti o viata care sa fie din nou frumoasa.

Dragul meu prieten, inteleg, profund si personal, cat de greu este cand cineva face un lucru definitiv care pare si de neiertat. Am plans mult din aceasta cauza si m-am luptat cu atat de multe intrebari:
• Si daca iertarea nu va rezolva de fapt nimic?
• Daca iert inseamna ca va trebui sa mai am vreo relatie cu acea persoana?
• Este oare posibil sa ierti daca nici macar nu le pare rau pentru ceea ce au facut?

Daca te regasesti in aceste intrebari, ai pus mana pe cartea de care ai nevoie. In paginile ei vom avea grija de inima ta. Gandurile tale nu vor trebui sa fie editate. Rezistenta ta este inteleasa. Dar exista cateva perspective biblice la care ar trebui sa te gandesti care au adus, in cele din urma, ceva pace in viata mea. Si iti doresc acelasi lucru.
Durerea aceea cu care ai trait? Acele sentimente de anxietate care nu iti dau pace?
Meriti sa nu mai suferi pentru ceea ce ti-au facut alte persoane.
 
Si, daca nimeni altcineva nu ti-a spus ca ii pare rau pentru durerea ta profunda, o voi face eu. Inima mea sufera pentru ceea ce ii face sa sufere pe atat de multi dintre noi. Asa ca lasa-ma sa te iau de mana si sa te conduc pe calea care iti arata ca iertarea nu este doar posibila, ci si una dintre cele mai terapeutice decizii pe care le poti lua.


colectie: introspectiv
Acorda o nota:

Din aceeasi categorie