Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda

Categorie: Carte, Relatii de cuplu, Cod produs: DON-00827724 Cod bare: 9786064401786 Editura/brand: Curtea Veche Numar pagini: 344 Data publicarii: 2018

50,00 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat
De ce suntem diferiti si ce-ar fi de facut

Nu-i asa, doamnelor, ca aproape in fiecare zi va suparati pentru ca partenerul dumneavoastra, care pare sa nu aiba alta treaba decat sa priveasca la televizor in timpul liber, nu va raspunde la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca aproape zilnic sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei dumneavoastra?
 
Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta. Uimitoarea lor carte porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. Si poate mai important pentru fiecare dintre noi, cartea ne arata cum putem impaca diferentele de gandire dintre barbati si femei. Odata ce veti invata secretele celuilalt, nu veti mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta. Acorda o nota:

Din aceeasi categorie