Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
RON
inapoi

Carne

Categorie: Carte, Gastronomie, Cod produs: DON - 00810132 Cod bare: 9786069100448 Editura/brand: Meteor Press Numar pagini: 96 Data publicarii: 2017

35,00 Lei

Opinia clientilor:

1
In stoc
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
In cadrul unei mese italiene, preparatele din carne se servesc imediat dupa primo (sau „primul fel”, care consta de obicei din paste sau supa) si contin cele mai multe proteine. Clasicul secondo in bucataria italiana, insotit aproape intotdeauna de o garnitura preparata din legume crude sau gatite, se bazeaza pe folosirea carnii sau a pestelui.
Academia Barilla a selectat 40 de retete excelente pe baza de carne din traditia culinara italiana. Unele sunt foarte simple si pot fi preparate in mai putin de o ora, in timp ce altele sunt mai minutioase, necesitand o mai mare grija si atentie in timpul prepararii. Dar, de la cele mai simple la cele mai complexe, toate aceste preparate suculente si consistente se pot asocia de minune cu cele mai bune produse ale traditiei italiene, de la vinuri excelente pana la otetul balsamic de Modena, de la ciuperci la trufe, de la branzeturi la carne conservata.
Felurile de mancare pe care le veti descoperi in acest volum sunt preparate prin multe metode de gatit; si fiecare are o poveste de spus, o versiune care va poate inspira.



Acorda o nota:

Din aceeasi categorie