Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0735375009
0
0
Produse
inapoi

Din Rusia, cu sange

Categorie: Carte, Biografii ,memorii, jurnale, Cod produs: DON-00822015 Cod bare: 9786060064626 Editura/brand: RAO Numar pagini: 376 Data publicarii: 2020

38,00 Lei

Opinia clientilor:

1
Stoc limitat
Au crezut ca se aflau la adapost printre dealurile inverzite ale Angliei, dar se inselau. Unul cate unul, membri ai oligarhiei ruse, disidenti si gangsteri care fugisera in Marea Britanie atunci cand Vladimir Putin a preluat puterea, au fost gasiti morti in conditii suspecte. La fel si avocatii lor britanici. Mai mult, autoritatile britanice au inchis fiecare ancheta, doar pentru a face pe plac Kremlinului.
Volumul dezvaluie, in premiera, modul in care Rusia si-a perfectionat arta si stiinta asasinatelor in afara tarii - in vreme ce spionii occidentali urmareau cu groaza cum guvernele lor nu reuseau sa se protejeze in fata amenintarilor. Pe baza unei vaste comori constituite din documente nepublicate, dovezi aruncate de catre politie si interviuri cu sute de surse din interior, aceasta investigatie mondiala dezvaluie una dintre cele mai importante si ingrozitoare povesti geopolitice ale vremii noastre.


Acorda o nota:

Din aceeasi categorie